ວິທີລຶບຜູ້ຫຼິ້ນອອກ ໃນຂະນະຫຼິ້ນ GPS
Wed, 31 Dec 2025 11:26:16 +0700
ຫຼັງຈາກທີ່ເພີ່ມໝູ່ ແລະ ເລີ່ມຕົ້ນຫຼິ້ນດ້ວຍ GPS ແລ້ວ, ຖ້າຫາກທ່ານຕ້ອງການລຶບຜູ້ຫຼິ້ນຄົນໃດໜຶ່ງອອກຈາກກຸ່ມ, ໃຫ້ປະຕິບັດດັ່ງນີ້:
-
ທ່ານໄດ້ລຶບຜູ້ຫຼິ້ນອອກຈາກກຸ່ມສຳເລັດແລ້ວ.
-
ເພື່ອເພີ່ມຜູ້ຫຼິ້ນ ໃນຂະນະຫຼິ້ນ GPS, ເບິ່ງຄູ່ມື
ທີ່ນີ້, ແລະ ເພື່ອເພີ່ມແຂກ (Guest) ເບິ່ງຄູ່ມື
ທີ່ນີ້.